Klanten opvolging van a tot z.

Bij Falcomotive draait het om de klanten. Ons doel is de markt opnieuw te bevoorraden op een persoonlijke, gestructureerde manier.

Bedrijf

Particulier

Wij bieden alle financiële oplossingen op maat voor uw bedrijf/KMO. Dit voor jonge, gebruikte en nieuwe voertuigen. Als bedrijf kan u bij ons ook terecht voor een verhuur op korte of lange termijn. Hebt u tijdelijke werknemers of werknemers die u extra wil belonen, bieden wij voor ieders budget een oplossing.

Bij ons draait het terug om klanten. Ons doel is de markt terug te bevoorraden op een persoonlijke, gestructureerde manier. Vandaag de dag blijkt dit meer dan ooit een gemis te zijn in de markt. Klanten zijn in veel bedrijven nummers geworden en het vertrouwen in dit marktsegment is in veel gevallen zoek. Door ons erkend kwaliteitslabel en onze complete customer experience zullen wij hierin verandering brengen. Haal -en breng diesten, complete aankoopbeleving, one-stop shopping en natuurlijk een afleverruimte waardig aan uw aankoop. Zo ook houden wij contact met onze klanten na aankoop en zullen wij een hechte community vormen met mensen die hun vertrouwen bij ons leggen.

Bij elk dossier zullen wij een overnamebod uitbrengen op uw huidig voertuig, dit ook om uw aankooptraject zo aangenaam, correct en eenvoudig mogelijk te laten verlopen.

Na aankoop kan u vanzelfsprekend bij ons terecht voor het verdere levensverloop van uw wagen. (onderhoud en service)

Extra diensten: een snellader, styling of accessoires,...Ook zorgen wij voor de ombouw naar lichte vracht, inclusief alle documenten en keuringen.

Wagen verkopen.

Wens je je wagen te verkopen aan ons?
Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

SHOWROOM

Bekijk onze uitgebreide showroom.

SEARCH & DELIVER

Zoek jouw ideale
wagen.

Powered by MWAD.be

© 2020 Falcomotive® - All Rights Reserved - Privacy - Voorwaarden